صناعات حبة القمح الكاملة بعد فصل الجنيين ؟؟؟

يضم ما يخص جودة القمح - جودة الدقيق - جودة السميد - جودة الردة الخشنة - جودة الردة الناعمة - جودة السنون من تحليلات واختبارت جودة القمح - Wheat Quality والمنتجات من دقيق و سيمولينا "سميد" و ردة خشنة وناعمة وسنون وجنين و مواصفات الدقيق المناسب للصناعات المختلفة ، كل ما يخص اساليب ضبط الجودة من اختبارات وتحاليل وتحقيق مواصفات وما يتعلق بنظم توكيد الجودة و شهادات الجودة & الاختبارات والاجهزة المعملية وقيمها ودلالتها - Laboratory Instruments ويضم الاختبارات والتعاريف والمانيوال الخاصة بالاجهزة المستخدمة فى المعامل وقيمها ودلالتها
أضف رد جديد
ahmed205
عضو جديد
عضو جديد
مشاركات: 13
اشترك في: الأربعاء إبريل 17, 2019 1:20 am

صناعات حبة القمح الكاملة بعد فصل الجنيين ؟؟؟

مشاركة بواسطة ahmed205 »



يتكون دقيق حبة القمح الكاملة بستثناء الجنين
وبحيث يتم طحن الردة الناعمة والخشنة بحيث لا يتبقي عي شريحة 550 ميكرون .
ده اللي اعرفه عن مواصفات الدقيق ده بس ايه استخدامته في الصناعه الغذائية
مع العلم هتوفر كتير من مراحل الطحن وبالتالى هيتوفر طاقة كهربائية
بس مش عارف هنسوقه ازاى
صورة
أضف رد جديد

العودة إلى ”جودة القمح و منتجاته - جودة الدقيق ومواصفات الدقيق المناسب لكل صناعة و الاختبارات والتحليلات المعملية - wheat and its products Quality ، Flour and Purposes“