العوامل التى تؤثر على الامتصاص Factors influence water absorption

يختص بالمواضيع و المجالات التى تختص بعلم الطحن وفنياته والجودة وتقنياتها والتى ليس لها تصنيف ، مواضيع عامه فى الطحن General Posts in Milling Techniques , Milling Arts , quality techniques - مواضيع عامه فى تكنولوجيا الطحن و الجودة
أضف رد جديد
Osama Badr
مؤسس المنتدى
مشاركات: 8637
اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
اتصال:

العوامل التى تؤثر على الامتصاص Factors influence water absorption

مشاركة بواسطة Osama Badr »





Factors influence water absorption ?
صورة
Starch: About 46% of the total water absorbed is associated with the starch.
Proteins: About 31% of the total water absorbed is associated with the proteins.
Pentosans: About 23 % of the total water absorbed is associated with the pentosans.
Vital wheat gluten (VWG): When added to the formula, it will increase the water absorption and impart greater stability to the dough.
Other water binding ingredients like fiber, eggs, bran and hydrocolloids (gums).
مدونة تكنولوجيا الطحن Millingtec
https://millingtec.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
مدونة اعمل صالحا DOSALEH
https://dosaleh.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
قناة زدنى علما zdny3lma
https://www.youtube.com/@zdny3lma
Knowledge is a power
Keep on what you're reading of HOLY QURAN
There is much still to learn
أضف رد جديد

العودة إلى ”مواضيع عامه فى تكنولوجيا الطحن و الجودة General Posts in Milling & quality Techniques“