رطوبة الدقيق Flour Moisture

يضم ما يخص تحليلات و اختبارت الجودة التى تتعلق بالدقيق و السيمولينا (السميد)
أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
Osama Badr
مؤسس المنتدى
مؤسس المنتدى
مشاركات: 609
اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
اتصال:

رطوبة الدقيق Flour Moisture



مشاركة بواسطة Osama Badr » الثلاثاء مايو 15, 2018 1:34 am

رطوبة الدقيق Flour Moisture
Moisture % - Flour Moisture content is usually in the range of 12-15%, and under these conditions, lipid degradation is not a problem in the short to medium term, but at higher moisture contents, rapid hydrolysis of lipids by proliferating molds seriously lowers flour baking quality.
محتوى مخفي
يجب أن تكون عضو في هذا المنتدى أو تسجل دخولك لمُشاهدة هذا المحتوى المخفي.
Knowledge is a power
Keep on what you're reading of HOLY QURAN

أضف رد جديد

العودة إلى ”اختبارات جودة الدقيق و السيمولينا - Flour & Semolina Quality Tests“