رماد الدقيق flour ash

يضم ما يخص تحليلات و اختبارت الجودة التى تتعلق بالدقيق و السيمولينا (السميد)
أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
Osama Badr
مؤسس المنتدى
مؤسس المنتدى
مشاركات: 609
اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
اتصال:

رماد الدقيق flour ash

مشاركة بواسطة Osama Badr » الثلاثاء مايو 15, 2018 1:45 am

Ash % - A highly significant correlation is found between ash content and the brightness of flour. For any given wheat, higher extraction produces darker flours with higher ash content.
Knowledge is a power
Keep on what you're reading of HOLY QURAN

أضف رد جديد

العودة إلى ”اختبارات جودة الدقيق و السيمولينا - Flour & Semolina Quality Tests“