جلوتين الدقيق flour gluten

يضم ما يخص تحليلات و اختبارت الجودة التى تتعلق بالدقيق و السيمولينا (السميد)
أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
Osama Badr
مؤسس المنتدى
مؤسس المنتدى
مشاركات: 609
اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
اتصال:

جلوتين الدقيق flour gluten

مشاركة بواسطة Osama Badr » الثلاثاء مايو 15, 2018 1:50 am

Wet Gluten % (14% MB)- 10 g flour and 5 ml 2% salt solution are used to produce a wet gluten doughball. The wet gluten is isolated by washing this dough with a sodium chloride solution. The residual water adherent to the gluten is removed by centrifugation and the remainder weighed.
Knowledge is a power
Keep on what you're reading of HOLY QURAN

أضف رد جديد

العودة إلى ”اختبارات جودة الدقيق و السيمولينا - Flour & Semolina Quality Tests“