ثلاثة اسباب لارتفاع نسبة الرماد بالدقيق

يضم ما يخص تحليلات و اختبارت الجودة التى تتعلق بالدقيق و السيمولينا (السميد)
أضف رد جديد
صورة العضو الرمزية
Osama Badr
مؤسس المنتدى
مؤسس المنتدى
مشاركات: 609
اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
اتصال:

ثلاثة اسباب لارتفاع نسبة الرماد بالدقيق

مشاركة بواسطة Osama Badr » الثلاثاء يونيو 05, 2018 2:44 am

Three causes of high ash in flour
ثلاثة اسباب لارتفاع نسبة الرماد بالدقيق

1. Some faults in the mechanical operation of the mill, either
cleaning the wheat, tempering, or grinding with subsequent separation.

2. Use of wheat which has a high ash in the endosperm.

3. The presence of damaged wheat in the mill mix.

In other words, when milling the same wheat, a high ash content in the
flour is attributed to some faults in the mechanical operation of a mill
which will cause the incorporation of bran particles.
Knowledge is a power
Keep on what you're reading of HOLY QURAN

أضف رد جديد

العودة إلى ”اختبارات جودة الدقيق و السيمولينا - Flour & Semolina Quality Tests“