العوامل المؤكسده للدقيق المشهوره Common oxidizing agents

يضم ما يتعلق بمحسنات واضافات الدقيق
أضف رد جديد
Osama Badr
مؤسس المنتدى
مشاركات: 8638
اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
اتصال:

العوامل المؤكسده للدقيق المشهوره Common oxidizing agents

مشاركة بواسطة Osama Badr »





العوامل المؤكسده للدقيق المشهوره

Common oxidizing agents are:
* ascorbic acid E300 (Ascorbic acid is converted into its oxidizing form, dehydroascorbic acid (DHAA) during mixing.)
* azodicarbonamide (E927)
* potassium bromate (E924, the component which gives bromated flour its name, used mainly in the U.S. East and Midwest, acts as a bleaching agent, banned in some areas)
* potassium iodate
مدونة تكنولوجيا الطحن Millingtec
https://millingtec.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
مدونة اعمل صالحا DOSALEH
https://dosaleh.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
قناة زدنى علما zdny3lma
https://www.youtube.com/@zdny3lma
Knowledge is a power
Keep on what you're reading of HOLY QURAN
There is much still to learn
أضف رد جديد

العودة إلى ”المحسنات واضافات الدقيق - Flour improvers & Flour additives“