مش عارف القسم مناسب او لا انما عندي استفسار اذا سمحتم
هل موجود في مصر مطاحن بتتعامل مع القمح الكندي .. الهاي جلوتين الطبيعي بدون اضافات فيتال ويت جلوتين والامور دي , القمح الربيعي الاحمر الصلب
او مستوردين للنوع ده من الدقيق
استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي
-
- مؤسس المنتدى
- مشاركات: 8638
- اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
- اتصال:
Re: استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي
اهلا بكم
هل حضرتك مورد قمح ام دقيق
ولا مصدر
هل حضرتك مورد قمح ام دقيق
ولا مصدر
مدونة تكنولوجيا الطحن Millingtec
https://millingtec.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
مدونة اعمل صالحا DOSALEH
https://dosaleh.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
قناة زدنى علما zdny3lma
https://www.youtube.com/@zdny3lma
https://millingtec.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
مدونة اعمل صالحا DOSALEH
https://dosaleh.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
قناة زدنى علما zdny3lma
https://www.youtube.com/@zdny3lma
Knowledge is a power •
Keep on what you're reading of HOLY QURAN •
There is much still to learn •
Keep on what you're reading of HOLY QURAN •
There is much still to learn •
Re: استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي
لا انا بسأل عن شركات بتشتغل في النوع ده من القمح او الدقيق
انا بتعامل لمحل بيتزا وبحتاج دقيق بنوع معين .. الموجود في السوق العادي ضعيف وطعمه مع التخمير الطويل مش حلو ولاذع , الانواع المشهوره السنبله وفارينو بيلعبو في رينج 11ل12% , الخمس نجوم وده دقيق ابيض عادي كل الاستخدامات ضايفين عليه فيتال ويت جلوتين .. غير انهم مبيقدموش تفاصيل فنيه وقسم الجوده في الشركات المصريه بيتعاملو مع الموضوع كأسرار حربيه ! .. في شركه محترمه ردت على استفسار مفصل بخصوص الانزيمات ونوع القمح بان الدقيق بتاعهم معمول للمخبوزات .
في التعامل كنت بستورد 00 manitoba من 5 Stagioni انما الموضوع اصبح مرهق ماديا بشكل كبير فبدور على بديل محلي
انا بتعامل لمحل بيتزا وبحتاج دقيق بنوع معين .. الموجود في السوق العادي ضعيف وطعمه مع التخمير الطويل مش حلو ولاذع , الانواع المشهوره السنبله وفارينو بيلعبو في رينج 11ل12% , الخمس نجوم وده دقيق ابيض عادي كل الاستخدامات ضايفين عليه فيتال ويت جلوتين .. غير انهم مبيقدموش تفاصيل فنيه وقسم الجوده في الشركات المصريه بيتعاملو مع الموضوع كأسرار حربيه ! .. في شركه محترمه ردت على استفسار مفصل بخصوص الانزيمات ونوع القمح بان الدقيق بتاعهم معمول للمخبوزات .
في التعامل كنت بستورد 00 manitoba من 5 Stagioni انما الموضوع اصبح مرهق ماديا بشكل كبير فبدور على بديل محلي