الملف الميكروبيولوجي ومخاطر سلامة الأغذية لدقيق القمح
C. HALL (1), F. A. Manthey (1), C. Wolf-Hall (1), A. Vegi (1)
(1) North Dakota State University, Fargo, ND, U.S.A.
Cereal Foods World 56:A8
http://dx.doi.org/10.1094/CPLEX-2011-1008-04W
The objective of this presentation is to provide a review of the microbial and food safety issues associated with wheat and wheat flour. The microbial profiles and associated chemical hazards will be covered. Specific information will include the aerobic plate count, mold and yeast counts, internal mold infection, and microbial pathogens data of wheat.
الهدف من هذا العرض هو تقديم مراجعة للمسائل الميكروبية وسلامة الأغذية المرتبطة بالقمح ودقيق القمح. سيتم تغطية الملامح الميكروبية والمخاطر الكيميائية المرتبطة بها. ستشمل المعلومات المحددة عدد الصفائح الهوائية / العد الكلى للبكتريا total plate count TPC ، وعدد الفطريات والخميرة ، وعدوى العفن الداخلية ، وبيانات مسببات الأمراض الجرثومية للقمح.
Microbial data from wheat surveys conducted in North America, Australia, and Turkey will be presented as a means to demonstrate the environmental effects on microbial counts. Microbial data from a 20-year time period will be presented. Mycotoxins and masked mycotoxins will be defined and information from a durum wheat survey will be presented. Variability of microbial and mycotoxin data exists in the literature.
سيتم تقديم البيانات الميكروبية من مسوحات القمح التي أجريت في أمريكا الشمالية وأستراليا وتركيا كوسيلة لإثبات الآثار البيئية على تعداد الميكروبات. سيتم تقديم البيانات الميكروبية من فترة زمنية مدتها 20 عامًا. سيتم تحديد السموم الفطرية والسموم الفطرية المقنعة وسيتم تقديم معلومات من مسح القمح القاسي. توجد تقلبات البيانات الميكروبية والسموم الفطرية في الأدبيات.
The aerobic plate counts in wheat and flour ranged from 2 to 9 log cfu/g and 1 to 6 log cfu/g, respectively. Mold and yeast counts of 1 to 5 log cfu/g and 1 to 6 log cfu/g have been reported on wheat, respectively. In general, the mold and yeast counts drop to less than 3 log cfu/g after wheat milling into flour.
تراوحت أعداد الألواح الهوائية في القمح والدقيق من 2 إلى 9 لوغاريتمات cfu / جم و 1 إلى 6 لوغاريتمات cfu / جم ، على التوالي. تم الإبلاغ عن تعداد العفن والخميرة من 1 إلى 5 لوغاريتمات cfu / جم و 1 إلى 6 لوغاريتمات cfu / جم على القمح ، على التوالي. بشكل عام ، تنخفض أعداد العفن والخميرة إلى أقل من 3 لوغاريتمات cfu / جم بعد طحن القمح وتحويله إلى دقيق.
CFU (Colony Forming Unit) = وحدة تشكيل مستعمرة
Salmonella spp. was not detected while Bacillus and E. coli were detected at very low levels (less than log 1 cfu/g). Deoxynivalenol was the predominant (nondetected to 23 µg/g) mycotoxin present in durum wheat. Semolina and flours contained less than 9.5 µg/g deoxynivalenol. The data presented will provide grain handlers, ingredient suppliers, and food manufactures with information that will serve as a basis for developing microbial specifications.
2011 AACCI Lowered Microbial Grain Ingredients: Challenges and Opportunities
السالمونيلا spp. لم يتم الكشف عن Bacillus و E. coli عند مستويات منخفضة جدًا (أقل من log 1 cfu / g). كان Deoxynivalenol هو السائد (لم يتم اكتشافه حتى 23 ميكروغرام / جم) الموجود في القمح الصلب. يحتوي السميد والطحين على أقل من 9.5 ميكروغرام / غرام من ديوكسينيفالينول. ستزود البيانات المقدمة متعاملي الحبوب وموردي المكونات ومصنعي الأغذية بالمعلومات التي ستكون بمثابة أساس لتطوير المواصفات الميكروبية.
2011 AACCI مكونات الحبوب الميكروبية المنخفضة: التحديات والفرص
;#Any;#AACC Staff Contributors,AACCnet Owners,CFW Plexus Subscriber;#
Copied
https://www.cerealsgrains.org/publications/plexus/cfwplexus/library/webcasts/Pages/1084.aspx
تم النقل والترجمة بواسطة Osama Badr