ينبغى ان تكون عضوا مسجلا لتفعيل إمكانية كتابة مواضيع مع الرد و التعليق على المشاركات
لــ دخول الأعضاء
http://millingtec.com/php/ucp.php?mode=login

لــ التسجيل
http://millingtec.com/php/ucp.php?mode=register

تنويه :
اذا واجهت احد الاعضاء مشكلة فى تسجيل الدخول او تسجيل عضوية
يرجى استخدام نموذج
«اتصل بنا» على الرابط التالى
http://www.millingtec.com/php/memberlist.php?mode=contactadmin

ولكم جزيل الشكر والتقدير

صناعات حبة القمح الكاملة بعد فصل الجنيين ؟؟؟

يضم ما يخص مواصفات الدقيق المناسب للصناعات المختلفة
أضف رد جديد
ahmed205
عضو جديد
عضو جديد
مشاركات: 13
اشترك في: الأربعاء إبريل 17, 2019 1:20 am

صناعات حبة القمح الكاملة بعد فصل الجنيين ؟؟؟



مشاركة بواسطة ahmed205 » السبت يوليو 27, 2019 4:48 pm

يتكون دقيق حبة القمح الكاملة بستثناء الجنين
وبحيث يتم طحن الردة الناعمة والخشنة بحيث لا يتبقي عي شريحة 550 ميكرون .
ده اللي اعرفه عن مواصفات الدقيق ده بس ايه استخدامته في الصناعه الغذائية
مع العلم هتوفر كتير من مراحل الطحن وبالتالى هيتوفر طاقة كهربائية
بس مش عارف هنسوقه ازاى
صورة

أضف رد جديد

العودة إلى ”مواصفات الدقيق المناسب لكل صناعة - Flour & Purposes“