حساب النشا المحطم من قيمة البروتين UCD,Farrand
-
- مؤسس المنتدى
- مشاركات: 8665
- اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
- اتصال:
حساب النشا المحطم من قيمة البروتين UCD,Farrand
حساب النشا المحطم من قيمة البروتين UCD,Farrand
** Optimum Damaged Starch (Farrand) = Protein² / 6
- The protein rate is given on a 12% H2O basis; (See Application Note N°24 for
conversion formulas)
معادلة تحويل Farrand الى وحدة قياس شوبن UCD
- Convert Farrand units in UCD's with the following basis formula : Farrand = 4,31
UCD - 56,9.
** Optimum Damaged Starch (UCD) = [(Protein)²/ 25.86] + 13.2
The optimum damage level is 18 UCD for 11% protein and 19 UCD for 12% protein.
This formula gives an estimation independent of the bread-making type and has to be adapted according to production process.
رابط تحميل نشرة شوبن
http://www.iaom-mea.com/wp-content/uploads/2016/07/Tech13-Chopin-IAOM-Muscat-07.pdf
المحتوى النشوى للسوفت اعلى من الهارد
اما النشا المحطم فى الهارد اعلى بكثير من السوفت .
النشا المحطم بالسوفت ٣-٤٪ ودا اخره .
لانه بطبيعة السوفت يطلق عليه قمح لين .
الصلب اكثر تهشما وتحطما وتفتتا
اللين اقل تهشما وتحطما
مدونة تكنولوجيا الطحن Millingtec
https://millingtec.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
مدونة اعمل صالحا DOSALEH
https://dosaleh.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
قناة زدنى علما zdny3lma
https://www.youtube.com/@zdny3lma
https://millingtec.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
مدونة اعمل صالحا DOSALEH
https://dosaleh.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
قناة زدنى علما zdny3lma
https://www.youtube.com/@zdny3lma
Knowledge is a power •
Keep on what you're reading of HOLY QURAN •
There is much still to learn •
Keep on what you're reading of HOLY QURAN •
There is much still to learn •