استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي

يختص بالمواضيع و المجالات التى تختص بعلم الطحن وفنياته والجودة وتقنياتها والتى ليس لها تصنيف ، مواضيع عامه فى الطحن General Posts in Milling Techniques , Milling Arts , quality techniques - مواضيع عامه فى تكنولوجيا الطحن و الجودة
أضف رد جديد
ahmed
عضو جديد
عضو جديد
مشاركات: 2
اشترك في: الجمعة سبتمبر 21, 2018 3:49 pm

استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي

مشاركة بواسطة ahmed »



مش عارف القسم مناسب او لا انما عندي استفسار اذا سمحتم
هل موجود في مصر مطاحن بتتعامل مع القمح الكندي .. الهاي جلوتين الطبيعي بدون اضافات فيتال ويت جلوتين والامور دي , القمح الربيعي الاحمر الصلب
او مستوردين للنوع ده من الدقيق
Osama Badr
مؤسس المنتدى
مشاركات: 8630
اشترك في: الخميس مايو 03, 2018 2:46 pm
اتصال:

Re: استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي

مشاركة بواسطة Osama Badr »



اهلا بكم
هل حضرتك مورد قمح ام دقيق
ولا مصدر
مدونة تكنولوجيا الطحن Millingtec
https://millingtec.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
مدونة اعمل صالحا DOSALEH
https://dosaleh.blogspot.com
-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-٠-
قناة زدنى علما zdny3lma
https://www.youtube.com/@zdny3lma
Knowledge is a power
Keep on what you're reading of HOLY QURAN
There is much still to learn
ahmed
عضو جديد
عضو جديد
مشاركات: 2
اشترك في: الجمعة سبتمبر 21, 2018 3:49 pm

Re: استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي

مشاركة بواسطة ahmed »



لا انا بسأل عن شركات بتشتغل في النوع ده من القمح او الدقيق
انا بتعامل لمحل بيتزا وبحتاج دقيق بنوع معين .. الموجود في السوق العادي ضعيف وطعمه مع التخمير الطويل مش حلو ولاذع , الانواع المشهوره السنبله وفارينو بيلعبو في رينج 11ل12% , الخمس نجوم وده دقيق ابيض عادي كل الاستخدامات ضايفين عليه فيتال ويت جلوتين .. غير انهم مبيقدموش تفاصيل فنيه وقسم الجوده في الشركات المصريه بيتعاملو مع الموضوع كأسرار حربيه ! .. في شركه محترمه ردت على استفسار مفصل بخصوص الانزيمات ونوع القمح بان الدقيق بتاعهم معمول للمخبوزات .
في التعامل كنت بستورد 00 manitoba من 5 Stagioni انما الموضوع اصبح مرهق ماديا بشكل كبير فبدور على بديل محلي
أضف رد جديد

العودة إلى ”مواضيع عامه فى تكنولوجيا الطحن و الجودة General Posts in Milling & quality Techniques“