عيوب منتج الاسباجتى

يضم ما يخص فنيات و تقنيات صناعة المكرونة انتاج و جودة
أضف رد جديد
waleed.mahdy
عضو جديد
عضو جديد
مشاركات: 4
اشترك في: الثلاثاء نوفمبر 26, 2019 11:36 am

عيوب منتج الاسباجتى

مشاركة بواسطة waleed.mahdy »



طيب احنا اتكلمنا من قبل على اهم العيوب اللى بتظهر على منتج الاسباجتى وهو التشريخ
اسباب التشريخ
ارتفاع الرطوبة
حدوث فصل فى الغلاية لفترة زمنية طويلة
عدم انتظام توزيع المنتج على الشماعه من بداية خط الانتاج
حدوث قطع للكهرباء على خط الانتاج فجأة لفترة زمنية طويلة
فصل مراوح داخل خط الانتاج فجأة
حدوث مشاكل فى بوابات دخول وخروج الهواء
inlet out let
طبعا فى مشكله كمان وهى الاخطر ان حجم الانثرت يكون زاد
وهى دى المشاكل الاساسية للتشريخ
طيب فى كمان مناطق بتسبب التشريخ
الا وهى
sprayer الملطف
coolerالمبرد
كمان مدخل البرى دراير لو المراوح فصلت دى بتكون سبب من اسباب التشريخ

طيب لازم الناس تخلى بالها من درجة حرارة الغلاية
وكمان سبرنتينات المياة الساخنه اعلى خط الانتاج المسئؤلة عن
hote air
كل دى واكتر
اسباب للتشريخ


طيب انواع التشريخ

تشريخ على كل الشماعه
تشريخ اعلى الشماعه
تشريخ اسفل الشماعه
تشريخ فى شماعه وش والاخرة ظهر
تشربخ فى بعض الاماكن داخل الشماعه
تشريخ جنب شماعه دون الجانب الاخر
أضف رد جديد

العودة إلى ”انتاج و جودة Production & Quality“