صفحة 1 من 1

استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي

مرسل: الجمعة سبتمبر 21, 2018 3:56 pm
بواسطة ahmed
مش عارف القسم مناسب او لا انما عندي استفسار اذا سمحتم
هل موجود في مصر مطاحن بتتعامل مع القمح الكندي .. الهاي جلوتين الطبيعي بدون اضافات فيتال ويت جلوتين والامور دي , القمح الربيعي الاحمر الصلب
او مستوردين للنوع ده من الدقيق

Re: استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي

مرسل: الجمعة سبتمبر 21, 2018 11:23 pm
بواسطة Osama Badr
اهلا بكم
هل حضرتك مورد قمح ام دقيق
ولا مصدر

Re: استفسار عن مطاحن او مستوردي دقيق كندي

مرسل: السبت سبتمبر 22, 2018 1:36 am
بواسطة ahmed
لا انا بسأل عن شركات بتشتغل في النوع ده من القمح او الدقيق
انا بتعامل لمحل بيتزا وبحتاج دقيق بنوع معين .. الموجود في السوق العادي ضعيف وطعمه مع التخمير الطويل مش حلو ولاذع , الانواع المشهوره السنبله وفارينو بيلعبو في رينج 11ل12% , الخمس نجوم وده دقيق ابيض عادي كل الاستخدامات ضايفين عليه فيتال ويت جلوتين .. غير انهم مبيقدموش تفاصيل فنيه وقسم الجوده في الشركات المصريه بيتعاملو مع الموضوع كأسرار حربيه ! .. في شركه محترمه ردت على استفسار مفصل بخصوص الانزيمات ونوع القمح بان الدقيق بتاعهم معمول للمخبوزات .
في التعامل كنت بستورد 00 manitoba من 5 Stagioni انما الموضوع اصبح مرهق ماديا بشكل كبير فبدور على بديل محلي