
high ratio cakes
i.e. cakes that use high proportions of shortening and sugar.
كيك ذات النسبة العالية
أي الكيك الذي يحتوي على نسب عالية من السمن والسكر.
High Ratio Cake Definition
The ratio refers to the ratio of sugar to flour. Cakes that work best with the two stage or “high ratio” method are cakes that contain a lot of sugar in comparison to the flour. At least 1:1, meaning if you have 10 oz of flour in your cake, it should have at least 10 oz of sugar.
تعريف الكيك بنسبة عالية
تشير النسبة إلى نسبة السكر إلى الدقيق. الكيك الذي يعمل بشكل أفضل على مرحلتين أو طريقة "النسبة العالية" هي كيكات تحتوي على الكثير من السكر مقارنة بالدقيق. على الأقل 1: 1 ، وهذا يعني أنه إذا كان لديك 10 أونصات من الدقيق في كيكتك ، فيجب أن تحتوي على 10 أونصات من السكر على الأقل.